Телеком Србија покреће 10. mts app конкурс

Направи тим, пријави се и учествуј!

И ове године Телеком Србија вас позива да учествујете у новом, десетом циклусу мтс апп конкурса који вам пружа могућност да унапредите своје знање у креирању мобилних апликација и да се такмичите са вршњацима из Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Ваш задатак је да осмислите и направите занимљиву, иновативну и пре свега корисну апликацију у Андроид™ ОС-у или иОС-у, за мобилни телефон или таблет, која би као додатну предност имала друштвено одговорну намену, или би на одређени начин могла да унапреди употребу мобилних уређаја, као и да допринесе превенцији или превазилажењу ситуација као што је ситуација настала услед епидемије корона вируса.

Уколико ваша апликација буде изабрана међу пет најбољих у Србији, добијате престижне мобилне телефоне и прилику да се такмичите са тимовима из Босне и Херцеговине и Црне Горе и тако освојите главну или специјалну награду на „Регионалном апп изазову”.

Да бисте учествовали у мтс апп конкурсу потребно је да један члан вашег тима до 20. новембра 2020. године на адресу мтсаппконкурс@телеком.рс пошаље попуњен формулар за пријављивање који се може преузети на адреси: www.appkonkurs.mts.rs. Важно је да директор школе својим потписом потврди пријавни формулар.

Готове, функционалне верзије, уз детаљан опис апликације, тимови треба да поставе на форум http://forum.appkonkurs.mts.rs до 25. јануара 2021. године, уз претходну пријаву и регистрацију за форум.

Избор пет најбољих апликација у Србији одржаће се крајем јануара 2021. године, а „Регионални апп изазов” у другој половини фебруара.

Опште услове конкурса можете пронаћи на линку www.appkonkurs.mts.rs , у делу који се односи на пријављивање.

Ако вас занимају апликације, волите програмирање, имате добру идеју, направите апликацију која вам може донети вредне награде!

Мирослава Тешин Поповић

Менаџер за корпоративну друштвену одговорност

─────────────

Сектор за односе с јавношћу

─────────────

Таковска 2, 11000 Београд

т: +381 11 3335 715 • м: +381 64 612 0046

Општи услови мтс апп конкурса

Формулар за пријављивање на мтс апп конкурс

 

    Leave Your Comment Here

    ВРХ