Позив матурантима на упис дуалног модела студија у државној Високој ICT школи

Дуални модел студија на Високој ICT школи (бивша Виша ПТТ школа) на студијском програму Поштанско-логистички системи

Сарадња студијског програма Поштанско-логистички системи са привредом ове године подигнута је на виши ниво кроз иновативни модел студирања – дуални модел студија. Уписом на овај модел студија, студентима се омогућује активна настава у седишту школе (Здравка Челара 16, код хале „Александар Николић“, бивша хала Пионир, Београд) и настава кроз рад (код послодавца, ЈП Пошта Србије). Студенти, поред могућности да се образују за будуће занимање добијају и финансијску накнаду за свој рад! Поред тога, како је у питању државна школа постоји могућност студирања на буџету Републике Србије (добијање студентског дома и осталих студентских привилегија).

Такође, веома битна информација је да се од ове школске године упис на овај студијски програм остварује кроз полагање пријемног испита у форми теста опште информисаности и информатичке писмености, за који се сва питања (са одговорима) могу пронаћи у оквиру Информатора, на нашем сајту.

Више о студијском програму Поштанско-логистички системи, као и о самој школи можете сазнати путем сајта наше школе на адреси www.ict.edu.rs

Сва питања везана за упис на студијски програм Поштанско-логистички системи можете поставити на мејл biljana.grgurovic@ict.edu.rs или slavica.radosavljevic@ict.edu.rs  као и на бројеве телефона 0641817444 (Биљана Гргуровић, шеф студијског програма) или 0641420739 (Славица Радосављевић).

У прилогу вам шаљемо брошуру о студијском програму, где на једном месту имате све битне информације о организацији, настави и предметима.

Конкурс објављује Министарство просвете, науке и технолошког развоја, па ће у складу са тим, ускоро бити дефинисани сви битни термини (предаја докумената, пријемни испит, ранг листе, упис).

PLS brosura 2021

    Leave Your Comment Here

    ВРХ